Nieuws

Steun onze lokale onder­nemers, en win zelf een mooi feest­arrange­ment!

Verzamel 6 stempels en maak kans op een Merodebon van 50 euro of de hoofdprijs, een feestarrangement van 600 euro, helemaal op jouw maat! Meedoen is heerlijk, want je wandelt en fietst langs heel wat belevingen in een prachtige regio. Je maakt bijzondere stops, langs een bakkerij, een café, een ezelhouder, een prachtig gelegen B&B... en je verzamelt er stempels. 

Dit jaar vieren we 900 jaar norbertijnen in landschapspark de Merode, de broederorde van de abdij van Averbode en van Tongerlo. De norbertijnen drukken tot en met vandaag hun stempel op het Merodegebied.  Ze verwelkomen jou graag in hun regio, in het gezelschap van een boeiende schare lokale ondernemers, die een Merodelabel dragen. De ondernemers kregen dit label omdat ze zich met hun product of dienst verbinden aan landschapspark de Merode en de perfecte ambassadeurs zijn van dit prachtige gebied!

Ontdek het zelf en fiets- en of wandel met deze verzamelkaart langs de houders van het belevingslabel ‘de Merode’. Dat kan je doen aan de hand van de nieuwe fiets- en wandelbrochures ‘900 jaar norbertijnen in de Merode’. De tochten in deze brochures gaan langs het uitgebreide erfgoed en je vindt er boeiende historische informatie voor onderweg.


De verzamelkaart vind je bij één van deze labelhouders.
Deze actie loopt t.e.m. 31 december 2021. 


Nog meer nieuws

Klok Hugo in Averbode

16 Dec 2021

De feestelijke klanken rond 900 jaar norbertijnen zullen in de toekomst nog mooier klinken nu de abdijkerk van Averbode een klok rijker is.

Koninklijk bezoek

16 Dec 2021

900 jaar norbertijnen? Dat verdient ook koninklijke wensen, zo moet men in Laken gedacht hebben.

Finissage rondreizende expo 900 jaar norbertijnen

05 Nov 2021

Feestelijke afsluiter van de rondreizende tentoonstelling '900 jaar norbertijnen' op vrijdag 19 november om 20u in de Sint-Antonius Abtkerk van Wolfsdonk.